Det var det….

Da er det opp av avgjort.. Det huset skulle ikke bli vårt..

Ikke det at det har blitt solgt for det har det ikke.. Vi var på visning i dag og det er ikke innenfor det vi trenger…
Det er ikke mulig å sette opp et gjerde langs med eiendommen slik vi trodde, men slikt skjer.. og vi er jo ganske avhengige av å kunne sette opp et gjerde på grunn av Afrodite…
Huset i seg selv er sikkert fint for noen men ikke for oss.. Soverommene var vannvittig små og dessuten har jeg ingen interesse av at folk må gå igjennom soverommet mitt for å komme ut på verandaen… eller at gjester må gjennom det samme soverommet for å kunne dusje… :/
Kjøkkenet?? åh! hvor skal jeg begynne? jeg tror jeg står over, altså innredingen hadde vært lett å fikse, det samme med veggene der men likevel nei takk..
Vi hadde måttet strippe stua fullstendig på veggene.. Samme med soverom nr 2, ellers trenger alle vegger et heftig lag med maling. Alle gulvflater ville jeg ha bytta, for myke linoleumsgulv er ikke ideelt når er har en 55 kg hund med klør(joda, selvfølgelig blir disse klippet, men likevel). Huset trenger drenering så det er fukt i grunnmuren, det er forøvrig en råkjeller (eller jordkjeller, så du åpna en dør og så rett inn i fjellveggen, og der var også alle husets rør)..
Så huset er enkelt og greit et takk, men nei takk..
Får heller vente til et mer passende hus legges ut for salg…

Ellers har ting her i hus begynt å streike..
Jeg skulle gjerne ha sittet og bare hørt på musikk nå.. Men dessverre har anlegget vårt konka (brannslukkings pulver fra pipebrann har tatt knekken på det)og den åt en av cd’ene mine!! og vil ikke spytte den ut igjen.. :(

Jeg vurderer å begynne med en tippe konkurranse om hvilket elektrisk apparat som dør neste gang..  er det tv’en? DVD spilleren? pc’en? eller spillmaskinene?? kanskje kabel boksen?? her er det bare å tippe 😉
Alt kommer til å gi opp innen 5 år…

 

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Det var det….

 1. avatar Jorunn says:

  Synd at huset og tomta ikke passet for dere da :-(
  Alle de elektriske apparatene som streiker, dere får det igjen på forsikringa vel?

  Lykke til med fortsatt boligjakt :-)

  • avatar dogglas says:

   Det var rett og slett ikke vår tur til å flytte(enda 😉 ) For vi kommer nok til å kjøpe noe etterhvert.. vi må bare finne noe som passer oss og våre behov..
   Jeppers, fikk beskjed om at alt av elektriske apparater kommer til å gi opp i løpet av 5 år, og da går det på forsikringa… etter 5 år så går det ikke på forsikringa…
   Sterioanlegget er det første som gikk, jeg vil tippe at enten pc’en eller tv’en er det neste som går…. Det som skjer er at du får ikke fjernet alt brannslokking pulver fra elektronikk, og det brenner seg inn i kretskort og ødelegger det innenfra..

   Jo takk for det.. dette var bare det første huset vi så på.. det kommer nok fler :)

 2. avatar carpediem says:

  Det er greit å være realist når man er på husjakt. Dere skal tenke dere om for at det skal bli bra!

  Så dumt musikkanlegget ikke virker.. håper du tar feil ang at de andre kommer til å svikte!

  • avatar dogglas says:

   Jepp, jeg hadde taklet arbeidet inne, men når det kommer til drenering så sier jeg stop! det at det er jordkjeller der og at alt av rør befinner seg der så tenker jeg at der vil det nok fryse noen rør i løpet av en vinter.. Så nei takk..

   Som jeg sa til Jorun, vi fikk beskjed om at det kommer til å svikte alt sammet.. Fordi brannslukkings pulver brenner seg inn i kretskort og ødelegger elektronikken innenfra.. :/
   Jeg vil bare ha cd’en jeg da.. for det er en av mine favoritt cd’er…

 3. avatar LeylaM says:

  Det var synd at huset ikke passet til dere,men jeg er sikker på at dere finner et som dere vil bli fornøyd med. Det tar bare litt tid, men plutselig finner dere bare det :)

  Huffda, et sviktende musikkanlegg er ikke noe gøy, men jeg vil ikke tro at ting skal begynne og svikte i tur og orden for det. :)

  Ha en fin uke Dogglas og en god klem sendes deg :)

  • avatar dogglas says:

   Plutselig en dag er det der.. :) Vi har ikke gitt opp, dette var jo bare det første huset vi så på…
   Drenering har jeg ikke særlig sansen for fordi jeg vet hvor mye det koster siden en ikke kan gjøre det selv. En må tilkalle fagfolk der, så leie av gravemaskin, arbeidskraft, pluss materialene en trenger, stiger det fort opp i 150 store eller mer..Kommer jo an på hvordan huset ligger til og hvor lang tid det tar…

   Jeg vil ikke at ting skal svikte, men har fått beskjed av forsikrings selskapet at det kommer til å gå den veien… :(
   Jeg vil ha cd’en min…….

   Ha en flott uke du også
   Klem 😀

 4. avatar fiaflyfly says:

  Fint dere ser hva som er riktig og ikke. Er nok noen som kan “ta av” når det gjelder både huskjøp og andre ting. Og det finnes da hus vettu. Plutselig kommer det “rette huset” på markedet :-)
  Lykke til!

  -fia

  • avatar dogglas says:

   Problemet her er at det ikke finnes hus… :/
   For vi er ganske avhengige at det er enebolig.. for vi bør ha en inn-gjerdet hage som Afrodite(hunden) kan herje i, slik at hun innimellom slipper å traske rundt i dette bandet sitt..(jovisst tar jeg båndtvangen alvorlig, for det verste jeg veit er hundeeiere som slepper bikkja løs når de er på tur, en kan aldri stole 100% på en hund, hvis en gjør det er en ganske bra naiv, for de har sine humørsvingninger de også).
   Her oppe i fjellheimen er det manko på hus, det er leilighetskomplekser, men få eneboliger, og det er de gamle som sitter på dem, og der vil de fleste bo til de dør, så det er opp til arvingene om de vil selge og det er ikke alltid, mange beholder huset som feriebolig….
   Så det er fælt å si det, men det er fakta: for at et hus skal komme på markedet så må noen vandre i graven.. Dette blir ikke kalt pensjonistenes by for ingenting… :/

   • avatar fiaflyfly says:

    Ja, det var en utfordring. Manko på hus her også, men ikke i like stor grad vil eg tru. Men så mye lykke til :-)

    -fia

    • avatar dogglas says:

     Jo, takk for det Fia..
     Jeg tror vi trenger alle de lykkeønskningene vi kan få for vi er mange om benet(husene som selges)..
     Så en må være tidlig ute.. (hvor ille er det når en bør følge med dødsannonsene?? Jeg tror det er ganske ille…)
     Men jeg har jo “Se og Hør”(mor til sjefen) på jobben så det er det minste problem å høre hva som kommer på markedet før det kommer ut på markedet…

     • avatar fiaflyfly says:

      Haha. … de fleste kvinnearbeidsplasser har en slik… vi hadde en vi kalte nyhetsbyrået. Funka som fjell det 😉

      -fia

      • avatar dogglas says:

       problemet er bare at jeg ikke jobber på en typisk “kvinnearbeidsplass”.. jeg jobber hos en Gullsmed.. og min sjef er en mann.. Mor hans tror hun er sjef, er egentlig pensjonert men hun kommer likevel dit hver dag og plager livsskiten ut av meg…

 5. avatar jadajada says:

  hei dere

  det kan ta mange visninger og tanker og vurderinger før dere finner det rette – men det er verdt det. hastverk her kan bli dyrt.

  lykke til :)

  • avatar dogglas says:

   Det er nå jeg priser meg lykkelig over å være snekker-datter.. For jeg har gjennom hele barndommen bodd på byggeplasser.. jeg bekrefter herved myten, snekkere blir aldri ferdige med prosjekter hjemme.
   Så jeg ser fort hva som må gjøres og hvordan det kan gjøres og om jeg kan gjøre det selv eller ikke…
   jeg vet hva jeg ønsker jeg vet hva jeg er kapabel til å gjøre, og jeg kjenner mine begrensninger.. så hus med jordkjellere og massivt behov for drenering står jeg pent over… Dessuten var det manko på noen soverom i det huset..
   Men vi fortsetter å sitte på gjerdet og vente på noe annet… :)

   Takk for lykkeønskninger, det tror jeg vi trenger….

Comments are closed.