Barn og fulle mennesker forteller deg alltid sannheten…

Vel, Det kan diskuteres heftig frem og tilbake..

Men jeg står fast på at det ikke stemmer.


Vi bor jo langs med hovedveien, og er vant til at fulle mennesker rangler og stopper som oftest forran soveromsvinduet vårt og skravler svært høylytt…
Vi er vant til det, derimot er ikke Afrodite vant til det, hun ser de som inntrengere og bjeffer og knurrer(og jeg sover som regel i gjennom hele seansen, for jeg er vant med sånne lyder ifra huset hos mamma).
I natt hadde hun lyst til å se “inntrengerene”(rettere sagt bråkebøttene utenfor vinduet). Persienna er av treverk og frøken Afro prøve å bite seg igjennom de, sambo ville jo ikke ha noe av det så han trakk opp persienna slik at hun fikk se folka.

I det han drar opp persienna blir gruppen av bråkebøttene helt stille, og hun fortsetter å knurre. Menneskene sperrer øya opp før en av de hyler som følger: Se til helvette å løp! De har en LØVE! før de alle tok beina fatt..

Nå er jo Leonberger rasen opprinnelig avlet frem slik at de har en løve-liknende skikkelse. Men de har en svart maske i ansiktet, ører som henger og finnes ikke smidige(heller klomsete spør du meg). Det eneste som minner om løver er fargen..

Synes du dette ligner en løve?? 

Det synes ikke vi..
I natt var det andre gangen vi ble fortalt at vi har en løve..
Den første var ein 4 år gammel jente som skal fortelle ALLE i barnehagen i morgen at hun har klappet en løve og at det ikke var NOE skummelt i det heletatt…

Det er søtt når barn sier slikt, men når myndige mennesker sier slikt blir jeg mer forundret over hva slags løver de har sett tidligere..
Men uansett fikk jeg meg en god latter når sambo fortalte dette når jeg endelig våknet.. 😀

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Barn og fulle mennesker forteller deg alltid sannheten…

 1. avatar jadajada says:

  jeg som har klappet 4 slike på en gang…..
  de er bare kosedotter :)

  • avatar dogglas says:

   De er veldige kosedotter.. Forje søndag hadde vi med oss 5 sånne kosedotter på tur i skogen, kan si så at vi fikk i allefall om ikke annet gå i fred.. 😉

   • avatar jadajada says:

    åå,, skulle ønske å ha møtt dere :)

    • avatar dogglas says:

     :) var litt av et syn, øya til folk ble jo nesten like store som tallerkner.. Men det der er nok ikke siste gang vi tar en slik tur, mulig vi blir flere neste gang.. For mange av eierene til resten av kullet Afro og Sol er ifra har fått blod på tann og ønsker søskentreff.. Det blir både stas og for å ikke snakke om bråkete..

 2. avatar adolph says:

  Full mann ved bardisken: Naturligvis er jeg ikke bare ute etter kroppen din…

  Helt klart.

 3. avatar solveig50 says:

  For et vakkert syn! :-) Helt sikkert: etter masse drinker på byen og alkoholens sløvende slør, så går teppet opp, og dette fjeset materialiserer, med en knurrende lyd dertil… jovisst, løve-følelsen vil i første øyeblikk være påtrengende! :-)

  • avatar dogglas says:

   haha! Jeg tenker ikke noe over det, jeg har jo denne “løven” rundt meg hele tiden når jeg er hjemme, er bare på jobb jeg ikke har henne rundt meg..
   men det beste er jo at Afrodite var jo inne på soverommet sammen med oss og vinduet lukket, men likevel så tar de beina fatt… hun er kanskje sterk men hun er ingen vindusknuser.. 😉 bare hjerteknuser… kosepelsdotten er jo så nydelig :)

 4. avatar Hilde says:

  Det er jo ikke for ingenting det sies at øynene går i kryss etter noen glass for mye hehe 😉
  Leonberger…løve, hmmm lett å ta feil i sterkt påvirket tilstand 😉

 5. avatar Krokoline says:

  Søte løvinnen :-)

  Vi hadde faktisk en løve tidligere. Eller…. det var vel strengt tatt en afrikansk løvehund. Rhodesian ridgeback. Lignet ikke løve i det hele tatt 😉

Comments are closed.