En liten firbent trenger hjelp å finne veien hjem! Les vær så snill, kanskje du kan hjelpe!

Fikk nettopp en melding på facebook. Jeg trenger deres hjelp!
Det er funnet en Beagle som er både redd og utsultet.. Tinn i telemark.

Noen som har tips om hvor det er mulig å sjekke om det er noen som savnet hunden??
Tenkte på om muligens dyrebeskyttelsen telemark har fått inn noen melding, tenkte på Ilmy men jeg har henne ikke på Face.. Noen som kan hjelpe??
Kan godt være at hunden har vandret lenger og er ifra et annet fylke, men det vites ikke. Vetrinæren her oppe er stengt i helgene og det samme er politiet, så om hunden er chippet vites ikke og kan ikke bli sjekket før mandag morgen..

Er en liten redd og sulten beagle som jeg tipper savner både hjemmet sitt og eieren sin..

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to En liten firbent trenger hjelp å finne veien hjem! Les vær så snill, kanskje du kan hjelpe!

 1. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Stakkars liten, håper virkelig at den får komme hjem til sine..
  Ser du har Ilmy på vennelista di. Du kan jo legge inn ett spørsmål der..
  Lykke til. og en God Helg ønskes deg. :)
  klemm…

 2. avatar Lilleyam says:

  Uff da :( Stakkars liten. Håper det går fort å finne eieren.
  Om du sender meg en e-post på lilleyam@hotmail.com så kan jeg være med å dele på face også. Men jeg har ikke så veldig mange venner i det området altså…

  • avatar dogglas says:

   hmm.. jeg vet fint lite om denne hunden annet enn at det er en beagle, vet ikke om det er en tispe eller hann.. Dessverre, hun som har delt infoen med meg har gått og lagt seg.. Så jeg får ikke spurt heller, det eneste jeg vet er det jeg har skrevet over her..
   Hunden ble funnet på en vei som heter Tinnsjøveien(veien mellom Notodden og Rjukan).. det er all info jeg har akkurat nå…

 3. avatar Ture Bomann says:

  (tok vekk adr. og nummer her.. en vet aldri hva slags mennesker som finnes der ute, men jeg sender den videre til de som har hunden i hus hos seg imens de leter etter eier.)

  Försök att ringa ett av jaktlagene i Tinn. Jag tror kanske chansen är stor att någon er bekant av hund och ägare.

 4. avatar Leyla says:

  Huff, stakkars lille vofsen. Han blir tatt vare paa i helga, slik at han ikke gaar ut eog fryser uten mat og vann, ikke sant? Da ville jeg ha kontaktet veterinaer paa mandag, siden hunder ofte er chipmerket og da kan de fort finne ut hvor vofsen kommer fra.

  Og er han ikke merket kan det bli satt inn annonse i avisen slik at eierne eventuelt kan finne ham gjennom der. Kjempeflott at du engasjerer deg gjennom Facebook, der er det jo mange som kanskje kjenner til noen som kjenner til, ikke sant?

  Haaper inderlig hunden finner eierne sine, han lengter nok etter dem stakkars :(

  Ha en god helg Dogglas og en go’klem sendes deg :)

  • avatar dogglas says:

   Han blir tatt vare på nå ja, som sagt er vetrinær og politi stengt i helgene.. Så det er først på mandag at de får sjekket om den er chippet.. De fleste hunder som kommer ifra seriøse oppdrettere er chippet…
   Jeg håper denne er det hvis ikke søket kommer frem til eier gjennom facebook…

   Jeg vet at jeg hadde vært fra meg av fortvilelse hvis Afrodite hadde blit borte, og jeg har bare hatt henne i 2 uker..(tok imot en omplasseringshund etter at pusen flyttet til et bedre liv(få lov å ut, da det er lite trafikk) på landet..
   Så jeg tenker på eieren som sikkert tenker det værste og at h*n tror at h*n aldri ser sin elskede hund igjen… Så jeg prøver alt jeg kan å prøve å få spredd dette både her og på face..

   Klem til dere også 😀
   Ha en flott helg!

 5. avatar argus37 says:

  Det kan vel også tenkes at noen har ringt Politiet og/eller Falken/Viking om hund er påtruffet? Og så går jeg ut fra at dere har sjekket øret for tatovering? I så fall er Kennelklubben neste . . . .

  • avatar dogglas says:

   Jeg vet ikke mye mer enn det som jeg har skrevet her.. og som sagt hun som delte dette har lagt seg..
   Jeg har sjekket NKK(Norsk Kennel Klubb) sine sider og der finner jeg ingenting, ikke finner jeg noe savnet hund meldinger om beagle fra 2011 heller på nettet.. :/
   håper at eieren blir funnet slik at de blir gjenforent igjen..

   • avatar argus37 says:

    Kan jo tyde på at det dreier seg om en drivende jakt og at bikkja i kampens hete har kommet totalt på avveier fra sin herre og mester.
    Kan hende vil litt omtale via P4 eller Radio Norge løse problemet?

Comments are closed.