Dogglas føler seg i grunnen ganske alene..

Men det er kanskje ikke så rart.. Siden hun er alene, hvertfall som menneske her.. Jeg og pus er alene hjemme, og skal være det hele helgen, og sånnt liker vi ikke.. Det blir litt kjedelig i lengden..
Det er litt stusslig å bare ha seg selv å prate med når en er vant til å ha en samtalepartner. Joda, jeg kan jo alltids snakke til katten(noe jeg forsåvidt pleier å gjøre også), men det hadde vært fint om hun kune svare meg.. 😆

Sambo er nemlig på tur, ikke hvilken som helst tur. For han er vel i dette øyeblikk i England.(??) Ikke vet jeg, for han har ikke skamvett til å fortelle meg at de har landet. Så jeg går ut ifra at de har landet, for når jeg spurte når flyet gikk fikk jeg til svar; “En eller anna gang i tolvtiden.”  Og siden jeg vet hvor lang tid det tar å fly dit hvor de skal, så har flyet landet etter mine beregninger…

Sambo fyller nemlig 30 år i november, så hans bror gir ham bursdagsgaven på forskudd, nemlig gutte-fotballtur.. Så på søndag sitter han og ser Manchester-Chelsea på stadion..
Så da trakk jeg det korteste strået, guttetur=jentefri, siden jeg er ei jente så jeg fikk ikke være med.. Så da er det meg og katta.
Ikke det at jeg ville ha vært med nå, for jeg er syk..
Pokkers brokitt! Så her sitter jeg alene med kleenex boksen på den ene siden av meg, og bøtta på den andre siden tilfelle hostekulene blir for anstrengede for magen(noe som allrede har sjedd tidligere denne uka)..

Dogglas skulle egentlig ha vært på jobb, men hun ble sendt hjem på onsdagen, hun ble hjemme i går, men bestemte seg for å prøve igjen i dag. Men hun hostet så fryktelig mye og hele hun begynte å svaie så sjefen ba henne komme seg hjem og slappe litt av, for hun så visst fortsatt ikke bra ut…
Så her sitter Dogglas og leter etter menneskelig kontakt…
Hun kjeder seg og vil egentlig aller helst gjøre noe helt annet enn å sitte for seg selv og sture.. Men ikke noe å gjøre med sånnt, får bare vente og få denne skrotten tilbake til normalen…

Forøvrig ønsker jeg dere alle en riktig god helg!!

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

16 Responses to Dogglas føler seg i grunnen ganske alene..

 1. avatar Jorunn says:

  Ikke koselig å være syk, men en alenehelg hadde jeg ikke hatt noe i mot :-) En kanne vin, PC’n, noen bøker av ymse slag og en god sofa å sitte i, bedre kan en ikke ha det :-) Forutsetningen er at man er frisk :-)

  Sender en god bedring klem 😀

  • avatar dogglas says:

   Nei, det er ikke det minste kos å være syk.. Og jeg skal egentlig på jobb i morra, og jeg vurderer seriøst å gå på jobb for å få tiden til å gå for det første, for det andre vurderer jeg det fordi jeg kjeder meg og trenger menneskelig kontakt(tviler på at det er lurt at jeg reiser på jobb i morra, men jeg får bare se i morra tidlig).. Tror jeg faktisk ikke klarer å gå 2 dager uten å prate med andre enn katta..
   Jeg har lest ALLE bøker jeg har minimum 2 dager.. Så jeg har ikke så mye å lese på, det er begrenset hvor mye det er å gjøre på nettet over lengre tid og TV’en er ikke særlig interesang.. Jeg har gått lei alle spillene vi har til Nintendo Wii, så DVD hylla er vel neste..

   Takk for god bedring klem:)

 2. avatar jadajada says:

  hei Dogg….

  det viktigste her er : Manchester who ?? det er da to lag der….. men bare et som teller da :)

  flott bursdagsgave fra broren til forloveden din da

  du klarer deg nok :)

  • avatar dogglas says:

   Haha!
   United…. Det artige er at bror til sambo er United fan og sambo er Chelsea fan..
   Det er en flott gave han har fått, men jeg skal ærlig innrømme at jeg savner ham noe vanvittig.. Katta leiter etter ham enda.. Det er ikke normalt at han ikke kommer hjem.. Det er lenge siden vi har vært borte ifra hverandre mer enn 48 timer.. Så det er litt rart og rett og slett kjedelig..
   Jeg klarer meg nok, men det er ganske kjedelig..

   • avatar jadajada says:

    dogg…

    riktig svar :)
    men han er snart hjemme da :)

    • avatar dogglas says:

     Snart og snart over 3 dager… Liker ikke å være alene… Ikke liker jeg å sove alene heller…. Men siden han ikke er her kommer senga til å være vanvittig stor for meg.. Det er nok først da det virkelig går opp for meg at han ikke kommer hjem før mandag kveld…

 3. avatar Breiflabben says:

  Ta deg en toddy Dogglas, da blir det mer moro å være syk. Forresten ta tre toddier du 😉
  Og glem han gubben, han er på fotballtur og bryr seg døyten om noen hjemme tenker på om han lander. Klart han lander, ingen som har blitt der oppe enda 😉

  Det går så fint så og god bedring til deg :-)

  • avatar dogglas says:

   Toddy?? hva er det.. jeg liker whiskey…
   Av ren bekymring sendte jeg melding til dem i 3 tiden.. Fikk svar 20 minutter senere og da var de visst i Belgia(!)
   Ikke hadde de fortalt meg at det ikke var direkte flyving.. Møkkamenn….
   Sambo er ikke den typiske manne-mannen som gir pokker når han ikke er hjemme.. Vet du om noen andre menn som knabber skjerfet til kjærringa med seg når de reiser på fotballtur for å ha lukten av henne med seg?? Haha! Var artig i dag når jeg leita etter skjerfet…. For det var bare 5 grader her i morres når jeg reiste på jobb.. :/

   Takk for det, håper jeg blir bedre snart… :)

 4. avatar LeylaM says:

  Huffda! Bronkitt er noe ordentlig svineri! Proev aa faa i deg saa mye varm drikke som mulig, kjoep noe hostestillende (eller maa du ha det paa resept kanskje?), og ta det med ro :)

  Slike helger kan bli stusselige, men han kommer snart hjem igjen, og da er jo gleden desto stoerre :)

  God bedringsklem fra meg :)

  • avatar dogglas says:

   Bronkitt er noe jeg som oftest har 2 ganger i året(våren og høsten).. Så jeg har faktisk 2 forskjellige typer hostesaft i kjøleskapet.. En vanlig(Bisolvon) smaker ikke så værst, så har jeg en med litt mofin greier i som smaker høgg(Cosylan) og det er den siste jeg har brukt de siste dagene da ribbeina begynnte å gjøre vondt… Ta det med ro har jeg i grunnen fått nok av, men jeg blir sliten av “ingenting” altså bare eks oppvaska og jeg er utslitt..

   Sånne helger er virkelig stusslige… katta ekke pratsom, hun har lagt seg til å sove….
   jeg gleder meg virkelig til han kommer hjem….

   Takke takk, klem tilbake til deg :)

 5. Effjusikay Effjusikay says:

  Oioi, jeg er glad jeg trives i eget selskap og min ensomhet jeg, ellers hadde jeg nok klatra vegger for lenge siden 😀
  God bedring!!!! Og hilse pusen!

Comments are closed.