Lite livstegn fra lykkelige Dogglas :D

Ferien startet for oss lørdag 27.08 og tok oss til varmere strøk, vi kom inn på gardemoen rundt 18 tiden.
Lå over der da flyet vårt til Rhodos gikk på den umenskelige tiden 05:30.. Men vi kom oss nå opp og fikk sjekket inn bagasje og kommet oss på flyet.
klokken kvart over 6 kommer flyverten bort til oss med en flaske sjampis.. Jeg kikket på flaska med store øye for å siden kikke på klokka.. Tanken som fløy i hodet på meg da var som følger; “kvart over 6, ekke det litt tidlig å drikke sjampis?” og kikket bort på sambo som bare satt og gliste.. må sies at sjampisen gikk ned etter mye om og men, og flaska var tom kl halv 10..

Vel fremme er det 35 varme grader, og dogglas kunne legge ifra seg fleece jakka.. Ankom hotellet etter 2.5 timer i landet hvorav 1.5 time ble brukt på å vente på den forbaskede bagasjen!
Der fikk vi litt hakaslepp, for ikke fikk vi bære koffertene våre opp de 3 trappetrinnene opp til lobbyen.  Vel inne i lobbyen får vi kalde våte kluter, og et glass sjampanje hver mens vi sjekker inn..
Så får vi beskjed om å klistre noen klistre-merker på koffertene, piccoloen tar da koffertene våre og setter de på bagasjebrettet på en liten golfbil, og ber oss om å ta plass..
Han kjørte oss helt til døra, for å siden be om nøkkelen viste oss inn og bar siden koffertene inn for oss..
Mens det hele foregikk sto vi bare som noen andre idioter og måpa.. Sånnt ekke vi vant til..
Vi oppdaget raskt at dette hotellet var i grunnen litt posh, og det var mye av briter her, nederlendere og tyskere, det var kun oss og et norskt par til som kom ifra skandinavia..
Hotellet hadde 16 årsgrense så her var det ingen ungehyl og mas ved bassenget.

Mandagen var virkelig slaraffendag, og vi bare koste oss på stranden, jeg selv klarte jo selvfølgelig å bli solbrent, på det værst tenkelige sted.. Nemlig rompa. Å ja! høres kanskje ut som et sted som det er lite sansynlig å bli solbrent på men jeg lover at det er fysisk mulig og svært ubehagelig å sitte resten av dagen.. Hele episoden endre opp med at jeg måtte gå til innkjøp av en ny bikini som dekket det solbrente området. For det var akkurat i bikinikanten at jeg ble brent, ikke smurt godt nok oppdaget jeg…
Egentlig helt fantastisk komisk syn, svært smertefullt men meget komisk.. Lesson 1/Note to self: Husk å smøre skinka ordentlig inn på neste ferie… 😆

Tirsdagen kom, og det ble strandkos på morgenen, for å siden vandre i landsbyens gater, for vi bodde i Kolymbia, og der er det mer landsby enn by.. Det er slik jeg liker det, det er i landsbyene som en oppdager hvordan menneskene som bor i landet lever, de har en egen rytme. Den liker jeg, det er avslappende og herlig. Det er som når jeg kjøper suvenrirer, jeg går ikke etter de typiske suvenirene, jeg kjøper lokale ting ifra lokale bønder og kunstnere. Eks. jeg kjøpte til min mor og søster; salatbestikk av oliventre, samt naturvennlige såper av olivenolje. Til min lillesøster kjøpte jeg håndlagde smykker. Og til Svigermor ble det munnblåst glass-vinstopper. Alt lokale ting, laget av menneskene i landsbyen. Det er slik jeg liker det.
Tirsdagskvelden var bare magisk. I ordets forstand.
Middagen var utsøkt! Upåklagelig rett og slett. Det var italiensk aften, etter middagen var det “Manager’s Night” som da var at hotelldirektøren pressangterte deler av sine ansatte, og roste dem for sine bragder og fortalte oss hva de hadde ansvar for.  Han var ganske artig kar han direktøren. Når han endelig hadde pressangtert for oss kveldens utvalgte var det fyrverkeri! Videre var det et coctail-selskap med direktøren og de ansatte som hadde fri den kvelden. Hotellets eget husband “Marty-gras” var neste på scenen Så tok et tribute Beatles band over, og de spilte til langt på natt…
Det var da den virkelige magien tok til.
For min kjære satte seg da rett forran meg tok motet til seg og fridde!
Det kaller jeg en magisk avsluttning på en magisk kveld!
De hotellansatte fikk jo med seg dette så plutselig sto det 2 glass sjampanje på bordet hos oss..

Jeg svevde resten av uka, og gjør det forsåvidt enda.. og derfor avslutter jeg her, resten av reisen skriver jeg om senere:D

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Lite livstegn fra lykkelige Dogglas :D

 1. avatar Leyla says:

  Heia Dogglas :)

  Ahhhh..det ser ut som dere har hatt en fantastisk flott ferie, med avslapping og kos!
  Og saa maa jeg gratulere saa veldig mye :)
  Husker du jegf sa at jeg kanskje trodde han skulle fri til deg den gangen du hadde et innlegg hvor du fortalte at samboeren din hadde en overraskelse og at du var saa spent paa hva det var? Hihihihihi, jeg tenkte meg at det kunne vaere noe slikt.

  Nydelige ringer, veldig spesielle og vakre :)

  Gode klemmer sendes deg :)

  • avatar dogglas says:

   Ferien var helt fantastisk..Det er ikke til å skyve under en stol :)
   Jo takk for det :)
   Jo jeg hadde mine mistanker, men slo de ifra meg ganske raskt. Da frieri pleier normalt å innebære at du får en ring. i.o.m at jeg hadde pakket for oss begge visste jeg at noen ring var ikke å oppspore i bagasjen(eller i lommene på sambo siden han puttet alt han hadde i lommene i veska mi på gardemoen under insjekk) så slo jeg tanken ifra meg raskt. Men han fridde uten ring han så. Ringene vi har nå er kun midlertidige, for jeg er sær. jeg tar meg ikke til takke med noe “alle” har, skal jeg først gifte meg så skal jeg jaggu meg ha noe som hyler Dogglas, som virkelig er oss.. Jeg har da planer om å gå med denne ringen resten av livet så jeg må være ordentlig fornøyd med den. :)
   (da er det en fordel at jeg jobber i en gullsmed foretning og vet hva som går og ikke går, at det er mulig å designe sine egene ringer, jovisst er det dyrere, men det er også meningen at en skal gå med den resten av livet.)

   Ringene vi har valgt som midlertidige er greske, med greskt motiv, og er i sølv som er overflatebehandlet med platina(sølvet mørkner ikke siden den behandlinga er brukt)..

   takk for klem og klem får du tilbake også 😀

 2. avatar Kimzona says:

  Så det var sånn det foregikk. 😀

  Gratulerer igjen!! Og igjen!! 😀 Dette var moro!!

  Men jeg er litt misunnerlig da.. Du fikk et myyye flottere frieri enn det jeg fikk.. Jeg har skrevet om det frieriet tidliger inne på Monster-bloggen. Kan hende at jeg tar en reprise her, bare fordi. 😉

  Hilse masse til sambo/forlovede, og gratulere ham også fra oss. Klem

  • avatar dogglas says:

   Jo takk for det :)
   Det at det skulle være fyrverkeri den kvelden visste ikke sambo, han hadde forsåvidt sjekka programmet(bør jeg nevne at jeg digger Beatles sangene??)
   men å bli fridd til under stjernehimmelen etter en slik utsøkt kveld kan ikke undervurderes.. For meg var det perfekt… 😀
   Tror han tenkte litt: “det er nå eller aldri”..

   Det ble faktisk tatt bilder av oss før middagen, så vi har faktisk bilder av bare oss to tatt av en profisjonell fotograf i fra den kvelden han fridde… 😀

   Skulle hilse så mye tilbake og si takk :)

 3. avatar roadrunner says:

  Høres ut som en hyggelig tur på mere enn en måte. Han traff blink med tid og sted skjønner jeg. Gratulerer så mye.

 4. avatar carpediem says:

  Så gøy! Gratulerer!!! 😀

Comments are closed.