Dogglas skulle ønske hun ikke var så sta…

For jeg er sta, det er ingen grunn til at jeg skal prøve å skyve dèt under en stol. Jeg kunne sikkert ha prøvd, men jeg tror det ikke hadde gått så bra..
Og på grunn av staheten min kan jeg finne på å gjøre mye dumt.
Derblant å overanstrenge meg, eller skal jeg si kroppen min.

Dere husker kanskje for et par uker siden at ryggen min klikka i vinkel?? joda, nå har jeg gjort noe dumt.
Det har seg jo så at jeg er glad i hagearbeid, og legger (dessverre??) all min ære og energi i hagen. Det er jo vel og bra det, men ikke når det går så hardt utover kroppen. I vinter skjedde jo det vi frykta, rododentroene våre ble meid ned av brøytebilen, og selve kantbåndet til bedet ble knust. Og siden det er varmt i været nå om dagen, tælan har sluppet taket så bestemte vi oss for å flytte den ene rododentroplanten for å se om vi kan redde den og bytte ut kantbåndet.
Dum idè…

I går klarte jeg nesten ikke å stå på beina etter at jobben var utført, ikke hadde jeg noe særlig styrke i armene heller. Det kunne jeg takle, men jeg hadde ikke forbredt meg på smerten i dag. Å ja, isjas helvettet bestemte seg for å slutte å sparke fra seg nå og da og bestemte seg for å bli vedvarende. Typisk at når jeg tror jeg er frisk nok til å gjøre noe som jeg har lengtet etter å gjøre og gjør det, så blir fremskritt et stort tilbakeskritt. Så jeg slepte skrotten på jobb i dag, etter 2 timer måtte jeg pent kaste inn håndkledet, krype til korset(altså veska) og finne frem voltaren. Jeg holdt ikke ut smertene lenger.
Men da fikk jeg plutselig et nytt problem, for jeg er ikke noe særlig glad i å ta smertestillende, eller i grunn skolemedisin generelt. Så det skal ikke mange gram til før jeg sjangler. Så resten av arbeidsdagen ble utført sjanglende…

Forøvrig fikk vi besøk fra fjellet på jobb i dag.
Den var søt, og stokk dum. Den var hvit, brun og svart for å ikke snakke om smellfeit.. Den hadde spist godt i det siste tror jeg.
Jeg sto og prata med sjefen, plutselig ser jeg i øyekroken at noe tasser over gulvet. Jommen sa jeg smør, vi har et lemmen på besøk! Jeg synes han var søt, og jeg vet ikke hvem jeg skremte mest med latterutbruddet i voltaren-rus, meg selv, lemmenet eller kundene som kom inn mens jeg var midt i latterutbruddet…


Lemmen bilde lånt fra google..

 
 
 
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Dogglas skulle ønske hun ikke var så sta…

 1. avatar argus37 says:

  Nådda? Jeg la da vitterlig igjen en kommentar her? Funker ikke kommentarfunksjonen?

  • avatar dogglas says:

   hmmmm… Det ligger ingen kommentar inne på kontrollpanelet til godkjenning, så hvor den kommentaren har blitt av kan jeg dessverre ikke svare på argus… Iom at denne kommentaren har kommet igjennom så tyder det jo egentlig ikke på at kommentarfunksjonen er ute av drift.. men ikke vet jeg..

 2. avatar LeylaM says:

  Huffda, du må være forsiktig med den ryggen din Dogglas, men jeg skjønner at det har lett for at man “tar” i litt ekstra og tror at det skal gå bra :)

  Jeg synes lemen er søte jeg! 😀

  Ha en flott soendag

  • avatar dogglas says:

   ja det er det der med at en tror en greier det.. Jeg greide det jo forsåvidt.. men det kom med en smertefull pris..
   Lemen er søte… de hører jo ikke til i byen, men det var koselig med besøk da.. lemenet var ganske så stor, så jeg syntes det nesten så mer ut som marsvin.. hehe…

   Ha en flott søndag du også 😀

 3. ertaberta2 ertaberta2 says:

  Åh lemen er veldig søte, men kan bli veldig iltre har jeg hørt. 😀
  God-Påske-Morgen-Klemm. :)

  • avatar dogglas says:

   vi prøvde ikke å få tak i det, det løp under et skap så vi ga det et lite dytt med en den av en kost, så løp det ut av seg selv..
   God påskedag klem til deg også :)

 4. avatar nuredhel says:

  Huff, så leit at du har vondt, det må da være noe en kan gjøre mot det? Men lemen innendørs? Det har jeg snaut hørt om, så festlig! De er så søte og morsomme de små krutttønnene, håper jeg får se noen i år, kommer en seg til fjells blir det vel ei råd. Håper du får det bedre etterhvert, god bedring og ei fortsatt kjempegod påske :) Klem! :)

  • avatar dogglas says:

   Smerten er ikke ille i dag da, det var verst i går.. så jeg overlever, har bare meg selv og staheten min å takke..
   Jepp, lemenet kom på besøk i butikken vår, siden sola sto og steika, og vi har store vinduer så blir det steikende varmt inne, så vi åpna døra for å få litt luft, men vi fikk ikke bare luft, men også en lemen:)
   Det kommer nok til å bli bedre etterhvert med ryggen, må bare ta tiden til hjelp..
   Det er en masse lemen i fjellet nå, så det er bare å være på utkikk.. :)
   påskeklem:)

 5. avatar divan1 says:

  Dogglas daaahhhh….mannfolk bør gjøre slike ting vettu….:)) Men kjenner godt igjen tankegangen din…*har ikke så vondt..det går sikkert bra etc etc*….når lærer vi egentlig??
  Men det lemmenet var bare nusselig da:))

  • avatar dogglas says:

   Sambo var med han, og tok det tyngste arbeidet. Men det er ikke bare bare å bytte ut kantbåndet fant jeg ut… Selv om jeg satt på knærne hele tiden så har jeg tydeligvis plassert ryggen i feil vinkel. Det går sikkert over.. *ler av dumheten min*
   Den tankegangen er alltid til stede.. Og det der med at *skal klare selv*
   Ja, lemenet er nusselig:)
   God påske:D

Comments are closed.